Úvod » Zprávy

Důležité a spěchá

publikováno 23.02.2023

Máme pro Vás více informací, které souvisí s jarními vyjížďkami, ale tou nejzásadnější, která nás teď nejvíce pálí je bod č.1. Za rychlé odpovědi na ně od všech budeme moc rádi a děkujeme.

 

1. PRAVIDELNÉ JARNÍ VYJÍŽĎKY
Je čas řešit jarní vyjížďky, které budou startovat od 3.4.2023. Potřebujeme ode všech, aby nám dali vědět na e-mail mtbtrener@gmail.com, zda se Vaše dítě či děti budou účastnit pravidelných vyjížděk a i ve dny, které jste nahlásili na podzim. Na jaře se přihlášky nevypisují znovu, jedeme vždy se školním rokem a přihláška ze září platí po celý školní rok.
Děkujeme za rychlé odpovědi, abychom věděli, kolik máme míst pro nováčky a měli čas řešit případné další náležitosti spojené se zařízením jarních pravidelných vyjížděk.

Ve zkratce ... potřebujeme zprávu: "Náš Pepa Novák bude na jarní vyjížďky docházet v úterky, jako tomu bylo na podzim"

 

2. PŘIHLÁŠKY NA PŘÍMĚŠŤÁKY
Startujeme přihlašování na příměšťáky. Stejně jako předchozí roky bude jeden příměšťák v červenci a druhý v srpnu. Dáváme přednost našim dětem, ale pokud chce vzít také nějakého svého kamaráda či kamarádku, mohou se hlásit také.
Více informací najdete na:

http://www.aspire.banda.cz/clanek/245973/spoustime-prihlasovani-na-primestaky/

 

3. PLÁNOVANÉ AKCE JARO 2023
Akce jsou určeny pro všechny cyklonadšence. A veškeré další informace najdete na: http://www.aspire.banda.cz/clanek/245981/planovane-akce-jaro-23/

 

4. OBJEDNÁVKA KOL RASCAL
Koncem února Vás budeme informovat, že rozjíždíme objednávku kol Rascal. Vymyslíme termín tak, aby kola byla k dispozici nejpozději v posledním březnovém týdnu.

 

5. LETNÍ KEMP PRO RODIČE S DĚTMI
Na přelomu února a března Vás budeme také informovat o možnosti přihlásit se na letní kemp pro rodiče s dětmi, který se bude konat od 31.7. do 4.8. 2023.
Případně hlasujte na bandě v anketě, kterou najdete na hlavní stránce v pravu pod kalendářem. Hlasujeme, kde byste rádi, aby se kemp konal.
Cenu a místo konání kempu dáme vědět na přelomu února a března.

 

Přejeme příjemné dny

Tým ASCM

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Letní příměstské tábory
Jarní tréninky se nám rozbíhají a my už také řešíme letní akce. V létě budeme pořádat příměstské tábory. Stejně jako jiné roky bude jeden v červenci a druhý v ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
891011121314
1516171819 2021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace