Úvod » Zprávy

Jak funguje ASCM a s kým a jak komunikovat?

publikováno 04.05.2022

Kdo ASCM vede, co má na starosti a kontakty?

  1. Lubomír Vidlák (Špek) – v ASCM hlídá finance a stará se o traily
  2. Lucie Veselá – vedení chodu tréninků a dalších akcí, objednávky oblečení
  3. Luděk Helis – vedení chodu tréninků a akcí
  4. Zděněk Morávek – stará se závodní skupinu
    • E-mail: aspire.vykon@gmail.com
    • Mobil: 732 613 294
  5. Petr Báder – stará se o zázemí na závodech v okolí Brna
    • Mobil: 737 162 368-

Žádný z trenérů tuto práci nedělá jako svoji hlavní činnost, proto je třeba vše řešit s předstihem a dát nám čas na vyřešení.

 

Kde najdu veškeré zprávy o dění ASCM:

Veškeré zprávy a informace najdete na aspire.banda.cz. Nerozesíláme e-maily.

 

INFO K TRÉNINKŮM:

Co mají mít děti připraveno k tréninku?

  1. Seřízené a plně funkční kolo.
  2. Duši odpovídajícího rozměru a ventilku, kterou bude mít dítě u sebe na vyjížďce.
  3. Helmu
  4. Cyklistické rukavičky
  5. Pití (každé dítě vlastní pití)

Není možné servisovat dětem kola na tréninku. Trenéři budou řešit pouze problémy, které vznikli na tréninku, pokud to bude možné. Nebudou řešit dlouhotrvající nefunkční kola.

V případě, že nebude mít dítě kolo ve funkčním stavu, trenér dítě nepřevezme. Pokud se závada stane na vyjížďce s trenérem a trenér nebude moci závadu vyřešit, budeme volat, abyste si dítě vyzvedli dříve.

Prosíme o respektování. Jde i o bezpečnost Vašich dětí.

 

Mohu se přidat k tréninku?

Ne. Prosíme všechny rodiče, aby se nepřidávali k tréninkovým skupinám v lese ani na stadionu. Ponechte děti pouze trenérům. Vaše přítomnost často způsobuje zbytečné úrazy a nepozornost dětí. Děkujeme za pochopení.

 

Jak se hlásit či omlouvat z tréninků?

Na tréninky jste přihlášeni na určité dny, které jste si nahlásili. Pokud budete potřebovat trvale změnit tyto dny, tak toto řeší Luděk Helis. Pokud to bude možné, tak Vám vyjdeme vstříc.

V případě, že si chcete nahradit trénink v jiný den, než na který jste nahlášeni, je třeba se domluvit opět s Luďkem. Ovšem je třeba to řešit nejpozději 3 dny před nahrazením, aby byl čas na odpověď a to přes e-mail. Do předmětu uveďte nahrazování tréninku, tím nám pomůžete a urychlíte tak odpověď.

Pokud potřebujete náhradu a termín náhrady je dříve než za 3 dny. Kontaktujte Luďka smskou na jeho mobilním čísle.

Nemůžete-li přijít na trénink. Neomlouvejte se, pokud jde o jednorázovou akci. Trenéři Vám s největší pravděpodobností nestačí odpovědět. Náš cyklokroužek není povinná školní docházka.

Omlouvejte se jen v případě dlouhodobé nepřítomnosti. A to prostřednictvím e-mailu.

 

Kdy jsou a kdy nejsou tréninky?

Pravidelné tréninky jsou pouze ve školním roce. O prázdninách a ve svátky je volno i z tohoto kroužku. Mohou být ale výjimky, které budou napsány na bandě.

Přes velké prázdniny jsou příměstské tábory a týden na kole na Vysočine (děti s rodiči). Informace k těmto akcím dáváme do našeho informačního systému aspire.banda.cz.

 

Kdy se tréninky na kole ruší a jak se to dozvím?

Za nepříznivého počasí se hodinu před tréninkem objeví v diskuzi na bandě text, že se trénink ruší. Nevolejte a ani nepište sms. Není možné, aby trenér stačil odpovědět všem.

 

Jsou vždy srazy na tréninky na kole u Anthroposu?

Ne. Někdy se stane, že nelze jet trénink za Anthroposem a tak se přestěhujeme například do Mariánského údolí. To, že měníme místo tréninku píšeme na bandu minimálně týden před změnou. Tato situace není častá. Většina tréninků se koná za Anthroposem.

 

Budete mít zpoždění?

V případě, že budete mít zpoždění, tak pět minut po 17té hodině býváme ještě na stadionu a rozřazujeme se. V případě většího zpoždění si nás musíte najít někde v lese. V případě zpoždění nevolejte, trenér Luděk se věnuje chodu tréninku a není v jeho silách ještě zvedat telefony a odpovídat na sms. Zkuste sms napsat, že máte zpoždění a najde si skupinku v lese, ale počítejte i se situací, že Vám Luděk neodpoví, jelikož bude mít starosti s chodem tréninku.

 

Může dítě přijíždět a odjíždět samo bez rodičů?

Ano, ale potřebujeme mít písemně doloženo s podpisem. Tuto skutečnost posílejte na e-mail mtbtrener@gmail.com . Toto potvrzení potřebujeme vyplnit i od těch, co ho vypisovali v září 2021, jelikož to potvrzení mělo platnost pouze pro září a říjen 2021.

 

Tréninky přes zimu

Přes zimu jsme v tělocvičně. Nemusíte do tělocvičny chodit. Můžete se opět přidat až na kolo na jaře. V tělocvičně jsme bez kola a děláme různé hry a kondiční cvičení.

Přesné dny a hodiny, kdy budeme v tělocvičně můžeme řešit těsně před tělocvičnovou sezónou. Informace opět budou vyvěšeny na aspire.banda.cz.

 

FINANČNÍ ZÁLEŽITOSTI:

Vše ohledně financí a účtu řeší Špek. Potřebujete-li se tedy zeptat, zda máte zaplaceno či vystavit doklady, kontaktujte Špeka. Některé platby se budeme snažit dávat v tabulce do bandy, ovšem zde bude nějaké zpoždění.

Platby za tréninky:

S vyjížďkami na jaře 2022 začínáme od 4. 4. a končíme 30. 6. A cena je uvedena za docházku na celé jaro.

 

V případě docházky:

  • 1950 Kč/ jaro / chození 1x týdně
  • 3900 Kč / jaro / chození 2x týdně
  • 5850 Kč / jaro / chození 3x týdně

Číslo účtu: 256101382/0300

Do poznámky uveďte: jméno a příjmení dítěte + ročník narození + VS 001

Vracení školného:

Pouze při dlouhodobé nemoci s jejím doložením.

 

Potřebuji vystavit potvrzení o platbě či doklad pro pojišťovnu:

V případě, že potřebujete vystavit doklad, pište Špekovi na vidlak@sportprobrno.cz. Je třeba vždy uvést jaký typ dokladu potřebujete a co má obsahovat.

Potřebujete-li vystavit potvrzení o zaplacení pro pojišťovnu, aby Vám proplatila docházku. Zjistěte si, co Vaše pojišťovna požaduje. Někdy stačí příjmový doklad, někdy faktura a některé pojišťovny chtějí vyplnit jejich formulář.

 

CYKLODRESY:

Objednávky posílejte na e-mail mtbtrener@gmail.com vždy k danému objednacímu termínu, který bude zveřejněn na bandě. Je třeba vyplnit objednávkovou tabulku a tu zaslat. Tuto tabulku vždy vložíme na bandu, když bude čas objednávek.

 

Jak zjistím cenu za dres?

Ceny jsou orientační a jsou uvedené v objednávkové tabulce. Počítejte ovšem s tím, že se může stát, že bude malé navýšení. Ceny se odvíjí od aktuální ceny materiálu a známe je až po zadání objednávky.

 

Mohu si dresy vyzkoušet?

Pokud to bude možné, dáme vědět ve zprávě. Většinou dětské velikosti ano. Ty větší řešíme individuálně. V tomto případě kontaktujte Lucka na e-mail mtbtrener@gmail.com s předstihem.

Dále se můžete podívat na velikostní tabulky, které naleznete na www.cyklodresy.cz.

 

Co vše si nechat ušít a jak zjistit kvalitu materiálů?

Lze nechat v našem designu ušít veškeré oblečení, které firma Sýkora nabízí. A to naleznete na jejich stránkách www.cyklodresy.cz v sekci e-shop.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Upozornění k jarním vyjížďkám !!
Článek je chráněn heslem. Přihlašte se ke svému účtu.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314 15 16 17
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace