Úvod » Zprávy

Objednávky cyklo oblečení

publikováno 12.01.2021 (aktualizováno 28.01.2021)

Je čas objednat cyklistické oblečení. Bude nový design dresů (varianta holky a kluci), abychom byli vyditelnější a veselejší. Varianta pro kluky bude v barvě fosforově žlutá + azurová a holčičí varianta fosforově žlutá + růžová.

Nově necháváme šít oblečení u firmy Sýkora sportswear.

Lze si objednat klasický krátký dres a cyklo kraťasy ale i volný (enduro) dres. Dále se může nechat ušít i varianta s dlouhými rukávy či různé bundy a kalhoty. Vlastně úplně všechno, co je na kolo potřeba. Inspirovat se můžete na jejich webovkách v e-shopu:

https://cyklodresy.cz/eshop

 

Náhled dresu:

Bohužel mi systém nechce dovolit vložit obrázek přímo do tohoto článku. Náhled najdete zde

Modrá bude svítivě modrá, stejně tak bude růžová svítivého odstínu a k tomu fosforově žlutá.

 

Jak objednat:

Pod textem najdete tabulku pro objednávku. Prosím o její pečlivé vyplnění.

V případě, že si budete chtít objednat třeba bundu, podívejte se na e-shop firmy a vyberte si, která tepelná varianta vám vyhovuje a do objednávky do poznámky mi napište např. "podle Pánský dres R. T. SPECIAL dlouhý rukáv". Bunda pak bude ve vámi daném materiálu a v našem designu.

Tabulka pro objednávku v excelu

Tabulka pro objednávku v pdf

 

Jaké jsou velikosti:

Velikostně začínáme na 110 a končíme na 4XL. Níž posílám velikostní tabulku. Dresy jdou i upravovat. Když by měl např. náhodou někdo hodně dlouhé ruce, není problém nechat ušít dres s prodlouženými rukávy.

Kdyby chtěl někdo zkoušet dresy, tak mám u sebe vzorky dětských velikostí a lze se potkat a vyzkoušet. Pokud má někdo zájem o zkoušku, volejte mi na 606 644 211 a domluvíme se na místě a času.

V případě dospěláckých velikostí se může sjednat zkouška také. Opět volejte Lucce.

Velikostní tabulku najdete:

https://cyklodresy.cz/tabulka-velikosti

 

Do kdy objednat?:

Objednávání končí 18.1.2021 a termín dodání je začátek března. Další objednávání během roku bude možné, ale objednací lhůty budou dlouhé.

 

Ceny:

V objednávkovém formuláři jsem napsala ceny dresů. Je možné, že se ceny budou malinko navyšovat, ale max. o 70 Kč - způsobeno Covidem.

U oblečení, kde jsem napsala "cca cena", tak tam je více variant materiálů a potom se dívejte na cenu, která je uvedena na e-shopu firmy Sýkora a počítejte se stejnou či malinko sníženou cenou, která je na e-shopu uvedena.

 

Kam posílat objednávku?

Lucce na e-mail mtbtrener@gmail.com

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Letní příměstské tábory
Jarní tréninky se nám rozbíhají a my už také řešíme letní akce. V létě budeme pořádat příměstské tábory. Stejně jako jiné roky bude jeden v červenci a druhý v ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
891011121314
1516171819 2021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace